Управління освіти, молоді та спорту

Співпраця з К-ПНУ імені Івана Огієнка: навчаємо, мотивуємо, формуємо професійні компетентності

На запити вихователів закладів дошкільної освіти Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської ТГ 8 листопада на базі К-ПНУ імені Івана Огієнка за участю викладачів кафедри логопедії та спеціальних методик та кафедри теорії та методик дошкільної освіти у рамках співпраці з Центром професійного розвитку педагогічних працівників Дунаєвецької міської ради було організовано семінар-практикум з питання «Розвиток дрібної та артикуляційної моторики ігровими прийомами».
Вже доведено, що розвиток дрібної моторики знаходиться в тісному взаємозвʼязку з розвитком мовлення та інтелекту, існує безліч понять та термінів, які стосуються поняття дрібної моторики. З ними познайомила учасників Оксана Ткач, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри логопедії та спеціальних методик К-ПНУ імені Івана Огієнка. Разом із студентами педагоги ЗДО мали можливість познайомитися з методами і прийомами логоритміки (іграми, які направлені на розвиток дрібної моторики, фонематичного слуху, артикуляційного апарату і правильного типу дихання; з іграми на розвиток еміційної сфери), взяти участь у самостійному складанні плану формування моторики.
Висловлюємо слова вдячності К-ПНУ імені Івана Огієнка за можливість вдосконалюватись, розвивати ключові та фахові компетентності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *