Управління освіти, молоді та спорту

Тренінг « Арт-терапія, як засіб розвитку креативного потенціалу у забезпеченні психологічного здоров’я під час війни»

За сприяння Дунаєвецької міської ради 3 серпня у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників в творчій атмосфері пройшов тренінг арт-терапевтичного спрямування з практичними психологами та соціальними педагогами ЗЗСО та ЗДО.
Захід модерувала Валентина ЛАГОДЗІНСЬКА – кандидатка психологічних наук, старша наукова співробітниця лабораторії організаційної та соціальної психології Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України, членкиня Виконавчої дирекції Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці.
Умовами зустрічі були фактори добровільності, власного внутрішнього бажання відкрися, перезавантажитися. Тренерка запропонувала ряд терапевтичних методик: спалювання страхів, свічка – вогонь надії, колаж мрій, смайлики-щасливчики. Проговорили кожен свої захоплення та ресурсні види діяльності, що дають сили жити та взаємодіяти з соціумом.
Валентина Іванівна вразила неабиякою гостинністю та всеосяжною любов’ю до кожного з присутніх – так тематика розкриття суті питання тренінгу мала продовження за щедрим чаюванням у тій же невимушеній атмосфері довіри та відкритості(за що і велика подяка пані Валентині).
Такі зустрічі матимуть продовження, бо дотичних споріднених точок безліч, і внутрішнє світло пані Валентини притягує та магнетизує, а її волонтерська діяльність викликає повагу та вдячність.
А знайомство із земляками роду Лагодзінських села Зеленче зміцнює нашу ідентичність та збагачує наш кругозір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *