Управління освіти, молоді та спорту

Тривають олімпіадні випробування

Предметні олімпіади – це особливе випробування, яке не просто тестує знання учнів, а й гартує їхню зібраність та самостійність. 2-3 грудня 2023 року у Дунаєвецькій ТГ з урахуванням умов воєного стану було проведено ІІ етап трьох Всеукраїнських учнівських олімпіад.
02 грудня 2023 року було проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії на базі Дунаєвецького ліцею №2. У II етапі олімпіади взяли участь 39 учнів 7-11 класів, які стали переможцями I етапу олімпіади. Зміст завдань охоплював матеріал шкільної програми за попередні роки навчання та матеріал тем, які учні мали опанувати до терміну проведення олімпіади. У ході виконання завдань школярі продемонстрували знання теоретичного матеріалу, а також уміння аналізувати, порівнювати, застосовувати хімічні закони на практиці.
2 грудня на базі Дунаєвецького ліцею №1 здобувачі освіти 8- 11 класів проявили себе як кращі знавці та умільці предмету трудового навчання (технології). Після написання теоретичного завдання дівчата гарно повправлялися з технологією пошиття новорічного чобітка, оздобивши його різними прикрасами. Хлопці ж демонстрували свої навички виготовляючи шуфлю, яка надто потрібна кожному у господарстві.
03 грудня 2023 року було проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. 43 учні із закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ТГ стали учасниками олімпіади в офлайн режимі. Виконання завдань передбачали володіння спеціальними прийомами розв’язування олімпіадних задач для відповідних вікових груп та додатковими теоретичними знаннями, передбаченими програмами факультативних курсів і математичних гуртків.
Дякуємо учителям за належну підготовку учнів до олімпіад.
Бажаємо переможцям гідно представити Дунаєвеччину на ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *