Управління освіти, молоді та спорту

ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ «ВЧИТЕЛЬ ART – 2023»

Щоб допомогти дітям пізнавати, розуміти сучасний світ учитель має бути готовим до змін та вдосконалення. Професійні конкурси покликані допомагати вчителю зростати, знаходити нові ідеї, надихатись досвідом колег.
В умовах формування нових підходів до викладання мистецтва в Новій українській школі у 2022 році започаткований обласний творчий фестиваль «Вчитель ART» за участі вчителів мистецької галузі Хмельницької області.
Цього року 4 педагоги (Наталія Мельничук, Олена Черпіта, Лілія Костюк та Людмила Бардецька) представили Дунаєвеччину на ІІ Обласному творчому фестивалі «Вчитель ART», який проводився в червні-cерпні 2023 року.
Метою даного фестивалю є підвищення самооцінки та статусу педагога галузі «Мистецтво», популяризація художньої творчості як засобу самовираження та професійного саморозвитку сучасного вчителя. Захід проводився на добровільних засадах у двох номінаціях: малюнок (графіка, живопис) та творча художня робота (довільна техніка) на тему «Літо – 2023». Педагоги-учасники відзначені сертифіками (6 год.) підвищення кваліфікації від ХОІППО.
Тримаємо освітній фронт!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *