Управління освіти, молоді та спорту

Стартуємо в новому навчальному році з ПЕРЕМОГОЮ!

Раді повідомити та привітати Залісцівську гімназію із вагомим досягненням у Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах освіти України – 4 місце серед сільських закладів України!
Конкурс проводився під егідою Міністерства освіти і науки України; – Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України та Державною установою “Інститут модернізації змісту освіти” та мав за мету популяризувати здоровий спосіб життя серед учнівської молоді.
Така перемога – це спільна, тривала та системна робота в першу чергу учителя фізичної культури – Юрія Барановського, його вихованців-гімназистів та підтримка, методична допомога адміністрації закладу, колег. Протягом навчального року кожен з учасників освітнього процесу сприяв успіху: активізовано фізкультурно-оздоровчу та спортивно-масову роботу як на уроках так і перервах, залучено до спортивних активностей батьків шляхом впровадження інноваційних підходів до патріотично-виховних та спортивних заходів гімназії.
Адже основою процвітання нації є здоров’я наших дітей – відповідальне учительство дбає про це та робить усе можливе заради мирного майбутнього!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *