Управління освіти, молоді та спорту

Консультативна рада Центру професійного розвитку педагогічних працівників – виклики сьогодення, пошуки та здобутки

Освітня кампанія нового 2024 року в рамках проведення Січневої платформи освітніх ідей для педагогів Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської ТГ традиційно розпочалася із зустрічі методичного активу фахових спільнот на засіданні Консультативної ради Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Ця подія стала простором натхнення, де присутні обмінювались ідеями стосовно сучасних підходів до професійного розвитку та психологічної підтримки педагогічних працівників як основного завдання діяльності Центру ПРПП, продовження роботи по впровадженню Держстандарту базової середньої освіти, реалізації педагогами власної траєкторії професійного зростання через співпрацю з науковими установами.
У роботі Консультативної Ради Центру ПРПП взяла участь практичний психолог Дунаєвецького ліцею №3 Аліна УРИВКО з презентацією свого досвіду «Мій ресурс. Чому важливо піклуватися про себе?»
Години інформаційно насиченого фахового спілкування з актуальних питань щодо викликів у сфері освіти і науки, законодавчих змін для розвитку системи освіти, стратегічних планів та можливостей співпраці, цікаві форми роботи на предметних локаціях – все це сприяло підтримці професійної діяльності педагогів, підвищенню їх кваліфікації.
Дякуємо нашим партнерам, Центру позашкільної освіти (директор Марта ЧЕКМАН) за цікавий міні-тур новими локаціями закладу, неперевершений музейний простір позашкілля!
Зимові вчительські канікули з Центром ПРПП тривають!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *