Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «код ДК 021:2015: 15330000-0 – Оброблені фрукти та овочі (Сочевиця, томатна паста, солені помідори, солені огірки, горох заморожений зелений, горох колотий, сухофрукти, чорнослив, родзинки, шипшина суха)».
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

з/п

Найменування товару К-сть Одиниця виміру Технічні, якісні характеристики товару Споживча тара
1 Сочевиця 572 кг. Крупнонасіннева сочевиця, насіння повинно бути у здоровому стані, не зіпріле та без теплового пошкодження під час сушіння, чисте, не роздавлене, не пошкоджене шкідниками та хворобами. Смак без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий, без затхлого, пліснявого запаху. Без ГМО, товар повинен відповідати ГОСТу.  
2 Томатна паста 1296 кг. Консистенція однорідна, густа, перетерта маса, без не протертих шматочків. Смак та запах характерні томатній пасті, без сторонніх присмаків та запахів. За мікробіологічними показниками повинні відповідати вимогам промислової стерильності. Гатунок вищий. тара 0,460 – 0,530 гр.
3 Солені помідори 948 кг. Помідори солоні – врожаю 2023 року, повинні бути середнього розміру, достатньої зрілості, помідори солоні повинні бути однорідними за розміром, цілими, різноманітними за формою, але не потворними, без плодоніжки, не зморщеними, без тріщин. Плоди на дотик тверді, м’якоть у зелених і бурих помідорів щільна, у червоних -рихла. Смак солонувато – кислий з присмаком доданих спецій без стороннього запаху. Розсіл майже прозорий, допускається трішки мутнуватий, з вмістом 3-8% кухонної солі і загальної кислотністю 0,7-2,0%. Сторонні домішки не дозволяються. Фасування в поліетиленових відрах з закритою поверхнею. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, без додавання оцту. тара 3,0 л. або 3000 г
4 Солені огірки 1315 кг. Огірки солоні – врожаю 2023 року, повинні бути середнього розміру, достатньої зрілості, доброякісні солоні огірки приємного солонувато-кислого смаку, з присмаком доданих прянощів, без стороннього запаху. На дотик міцні, не зморщені; м’якоть щільна, повністю просочена розсолом; при розкусуванні хрумтять на зубах. Колір огірків зеленувато-оливковий. Розсіл прозорий або злегка помутнілий, приємного аромату і солонувато – кислого смаку. Сторонні домішки не дозволяються. Не допускаються солоні огірки в брудній, оцинкованій, мідній посудині, загнилі, запліснявілі, затхлі, роздавлені, з тягучим, запліснявілим і забрудненим розсолом, з сторонніми запахом і присмаком. Фасування в поліетиленових відрах з закритою поверхнею. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, без додавання оцту. тара 3,0 л. або 3000 г
5 Горох заморожений зелений 580 кг. Плоди повинні бути зрілі, стиглі, чисті без стручків, без інших сторонніх домішок, без залишків льоду, без механічного пошкодження та пошкодження сільськогосподарськими шкідниками. Смак та запах притаманний даному виду, без стороннього запаху та присмаку. Колір однорідний.  
6 Горох колотий 1767 кг. Без сторонніх запахів, властивий гороховим крупам не затхлий, не пліснявий. Без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий.  
7 Сухофрукти 1030 кг. Суміш фруктів: яблук, груш, абрикос , персик (компотна суміш) повинна бути сухою без зайвих домішок, цвілі та ушкоджень шкідниками. Без стороннього запаху, не затхлий, не пліснявий, 2023 року врожаю. Тара масою нетто 1-3 кг.
8 Чорнослив 212 кг. Чорнослив повинен бути солодкий, без кісточок, без сторонніх запахів, без грудкування, смак властивий фруктам даного виду. Ґатунок вищий або перший, 2023 року врожаю. Тара масою нетто 0,5-3 кг.
9 Родзинки 191 кг. Родзинки (виноград білий сушений) мають бути у вигляді маси ягід з винограду одного виду, сипучі, без грудкування, ягоди без плодоніжок. Смак солодкий, або солодко-кислий. Сторонні присмаки і запахи не допускаються. Не допускається пліснява. Тара масою нетто 0,1-1 кг.

10

Шипшина суха 435 кг. Плоди шипшини сушеніцілі, сухі (висушені природнім шляхом), не пересушені. Колір – червоний або темно-червоний, з кісточками. Без шкідників, механічних пошкоджень (теплового пошкодження) та сторонніх домішок. Смак і запах: властивий плодам шипшини без стороннього смаку і запаху, 2023 року врожаю. Поставляється у споживчій тарі. Без ГМО.  

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «код ДК 021:2015: 15330000-0 – Оброблені фрукти та овочі (Сочевиця, томатна паста, солені помідори, солені огірки, горох заморожений зелений, горох колотий, сухофрукти, чорнослив, родзинки, шипшина суха)» сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
636 993,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «код ДК 021:2015: 15330000-0 – Оброблені фрукти та овочі (Сочевиця, томатна паста, солені помідори, солені огірки, горох заморожений зелений, горох колотий, сухофрукти, чорнослив, родзинки, шипшина суха)», доступно за відповідним посиланням: UA-2024-01-04-006378-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *