Управління освіти, молоді та спорту

Крізь призму права

13 березня 2024 року на базі Відокремленого структурного підрозділу «Кам’янець-Подільський фаховий коледж Закладу вищої освіти «Подільський державний університет» відбувся масштабний профорієнтаційний захід, що зібрав здобувачів освіти 9-11 класів, педагогів та науково-педагогічних працівників закладу у межах інтелектуально-правового брейн-рингу «Юридичний калейдоскоп». Метою заходу було ознайомлення майбутніх абітурієнтів із навчальним закладом, напрямами підготовки та спеціальностями у ньому.
Дунаєвецьку міську ТГ гідно представила команда учнів Дунаєвецького ліцею №2 під керівництвом учителя історії та правознавства Надії Мединської, посівши почесне ІІІ місце.
У формі гри учні мали змогу підвищити свій рівень правової освіти та правосвідомості, розвинути логічне мислення та командний дух. Захід подарував учасникам і глядачам незабутні враження та став яскравим свідченням того, що молодь не лише володіє знаннями з права, але й вміє їх творчо застосовувати.
Дякуємо організаторам заходу за чудову ініціативу та команді Дунаєвецького ліцею №2, керівнику команди Надії Мединській за гідне представлення громади, ентузіазм і злагоджену роботу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *