Управління освіти, молоді та спорту

Управлінський практикум в дії

13 березня 2024 року управлінням освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради під керівництвом начальника Інни ІСАКОВОЇ проведено нараду – семінар керівників закладів дошкільної освіти за темою «Ділова документація закладу дошкільної освіти 2024».
Про обов`язковий склад документів закладу дошкільної освіти у 2024 році та відповідальність за їх формування та зберігання учасників семінару інформувала Емілія ПАЛАМАРЧУК, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради.
Впорядковані документи – шлях до успіху управлінської діяльності закладу освіти. Ведення ділової документації в закладі дошкільної освіти презентувала директор Дунаєвецького ЗДО №1 «Ромашка» Любов Нижник, а вихователь-методист Тетяна Вільчанська провела з директорами практичне заняття «Формуємо справи. Шпаргалка керівника».
Про архівні документи та їх здачу до архіву відповідно номенклатури справ поділилась Аліна ЛІСЕЦЬКА, вихователь структурного підрозділу Нестеровецької гімназії, яка працювала директором Нестеровецького ЗДО.
Обговорено також діяльність закладів дошкільної освіти громади в умовах воєнного стану, наповненість груп та стан організації харчування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *