Управління освіти, молоді та спорту

Навчання у співпраці

У рамках Листопадевого марафону освітніх практик та інноваційних ідей від Центру професійного розвитку педагогічних працівників для педагогів закладів дошкільної освіти Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської ТГ третього листопада на базі Дунаєвецького ЗДО №4 «Теремок» відбувся сертифікований семінар на тему «Благополуччя дітей та педагогів в умовах надзвичайних ситуацій» за участю Іванни Пукас, кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри теорії та методик дошкільної освіти К-ПНУ імені Івана Огієнка.
Педагоги обговорили актуальні питання психосоціальної підтримки дітей, їх благополуччя в закладі освіти в умовах надзвичайних ситуацій: благополуччя і навчання дітей в умовах надзвичайних ситуацій; психосоціальної підтримки та гри; впливу стресу на благополуччя та навчання дітей, ролі педагога у підтримці благополуччя дітей.
Учасники виконували брали участь в активностях, обговореннях, які стали чудовою можливістю дізнатися про нові підходи та технології, що дозволяють зробити освітній процес більш ефективним і цікавим.
Висловлюємо слова вдячності К-ПНУ імені Івана Огієнка за можливість вдосконалюватись, розвивати ключові та фахові компетентності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *