Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «Послуги з ремонту та технічного обслуговування шкільних автобусів» (ДК 021:2015 – 50110000-9 Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання).
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
ремонту шкільних автобусів Замовника.
При проведенні ремонту та технічного обслуговування шкільних автобусів Учасник повинен буде використовувати власні запчастини, вартість яких повинна бути врахована при формуванні ціни пропозиції.
Перелік наданих послуг, використаних запасних частин та витратних матеріалів вказується в акті наданих послуг.
Обсяг та перелік послуг з ремонту та технічного обслуговування шкільних автобусів, що будуть фактично закуплені на весь період виконання Договору, буде визначено відповідно до наявної потреби, але не більше суми, зазначеної в пропозиції Учасника. Послуги надаються протягом 2023 року за заявкою Замовника.

Орієнтовний перелік послуг з ремонту та технічного обслуговування шкільних автобусів Замовника, які підлягають ремонту і технічному обслуговуванню на СТО Учасника, у тому числі з врахуванням запасних частин і витратних матеріалів

п/п

Найменування послуг
1. Діагностика ходової
2. Заміна РМК шквореня
3. Заміна підшипника ступиці
4. Ремонт гальмівної трещітки (зі зніманням)
5. Заміна наконечника рульвої тяги
6. Заміна амортизатора
7. Зняти, встановити гальмівний барабан
8. Зняти, встановити гальмівні колодки (вісь)
9. Зрубати гальмівну накладку
10. Чищення гальмівної колодки
11. Наклепати гальмівні накладки (вісь)
12. Заміна сайлентблоків стабілізатора
13. Зняти, встановити ресору
14. Заміна кронштейну ресори
15. Заміна серьги ресори
16. Заміна втулки серьги ресори
17. Заміна листа ресори
18. Заміна трубки паливної системи
19. Заміна глушника
20. Ремонт фільтра вологовідділювача
21. Зняти, встановити напіввісь
22. Регулювання підшипника ступиці
23. Усунення витоку охолоджувальної рідини
24. Перетяжка колеса
25. Регулювальні роботи по сходженню коліс
26. Виставити спицю руля
27. Технічне обслуговування
28. Ремонт паливного насоса високого тиску
29. Ремонт електрообладнання

30.

Шиномонтаж та балансування коліс

У зв’язку з тим, що практично неможливо передбачити весь обсяг послуг зазначено орієнтовний (очікуваний) перелік Послуг з ремонту та технічного обслуговування шкільних автобусів. Перелік послуг може бути змінено відповідно до реальної потреби, в рамках ціни договору укладеного за результатами процедури закупівлі.
5. Послуги (ремонтні роботи) повинні бути виконані у строк, що не перевищує 10 календарних днів від дати отримання заявки від Замовника.
6. На СТО шкільні автобуси повинні обслуговуватись поза чергою.
7. СТО повинна здійснювати усі без винятку види Послуг з технічного обслуговування, поточного ремонту та комп’ютерної діагностики транспортних засобів Замовника за однією адресою, на власному або орендованому СТО.
8. Гарантійний термін та гарантійні зобов’язання:
8.1. Гарантійні зобов’язання Учасника стосовно наданих Послуг з ремонту та технічного обслуговування шкільних автобусів Замовника та їх складових частин (систем) повинні відповідати Додатку 2 до Правил надання послуг з технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів, затверджених наказом Міністерства інфраструктури України від 28.11.2014 року № 615 (далі – Правила) та вимогам чинного законодавства.
8.2. Гарантія на запасні частини, які будуть встановлені на транспортні засоби, крім запчастин зі зменшеним ресурсом (гальмівні колодки, гальмівні диски, щітки склоочисника, лампочки, витратні матеріали і т. ін.) та на виконані Послуги з ремонту автотранспорту повинна діяти не менше шести місяців без обмеження пробігу з моменту підписання Сторонами Акту приймання-передачі наданих послуг.
8.3. Виконавець гарантує, що запасні частини та витратні матеріали, які він замінює чи використовує при наданні послуг з поточного ремонту та/або технічного обслуговування автотранспорту Замовника нові та сертифіковані для продажу на території України.
8.4. У разі виявлення недоліків наданих Послуг протягом встановлених гарантійних термінів, Виконавець зобов’язується усунути їх власними силами та за власні кошти протягом трьох робочих днів з моменту звернення Замовника за умови, що такі недоліки виникли з причини неякісного надання послуг або застосування ними неякісних матеріалів (запасних частин).

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «Послуги з ремонту та технічного обслуговування шкільних автобусів» (ДК 021:2015 – 50110000-9 Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання) сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
520 000,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні за технічними характеристиками товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «Послуги з ремонту та технічного обслуговування шкільних автобусів» (ДК 021:2015 – 50110000-9 Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання), доступно за відповідним посиланням: UA-2023-03-14-003147-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *