Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «Капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття) Дунаєвецького ліцею №3 Дунаєвецької міської ради Хмельницької області за адресою: вул. Шевченка, 109 А м.Дунаївці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області» (ДК 021:2015 – 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація).
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації «Капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття) Дунаєвецького ліцею №3 Дунаєвецької міської ради Хмельницької області за адресою: вул. Шевченка, 109 А м.Дунаївці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області», виконаній згідно з ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», ДБН А.2.2-3:2014 «Склад та зміст проектної документації на будівництво» та інших нормативних документів. Документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний звіт. В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «Капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття) Дунаєвецького ліцею №3 Дунаєвецької міської ради Хмельницької області за адресою: вул. Шевченка, 109 А м.Дунаївці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області» (ДК 021:2015 – 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація) сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
2 499 998,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено згідно із Зведеним кошторисним розрахунком, який знаходиться в складі проектної документації: «Капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття) Дунаєвецького ліцею №3 Дунаєвецької міської ради Хмельницької області за адресою: вул. Шевченка, 109 А м.Дунаївці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області» та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «Капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття) Дунаєвецького ліцею №3 Дунаєвецької міської ради Хмельницької області за адресою: вул. Шевченка, 109 А м.Дунаївці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області» (ДК 021:2015 – 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація), доступно за відповідним посиланням: UA-2023-06-13-013044-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *