Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі ««код ДК 021:2015 – 44110000-4 Конструкційні матеріали (Плитка керамічна, цемент)».
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

1. Строки постачання: до 15.12.2023 року.
2. В місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то читати його разом з виразом «або еквівалент». В разі розрахунку своєї пропозиції учасником будуть запропоновані еквівалентні товари, то вони мають повністю відповідати якісним характеристикам тих, що вказані в технічному завданні.
3. Технічні вимоги:
– доставка замовленої продукції проводиться протягом п’яти днів з моменту отримання заявки від Замовника;
– доставка здійснюється у відповідності зі встановленими в Україні стандартам або технічним умовами, і забезпечує, за умови належного поводження з вантажем, захищеність товару під час транспортування до замовника і збереження.
4. При виявленні Замовником дефектів, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в найкоротші терміни.
5. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
6. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник.
Учасник повинен дотримуватися вимог чинного законодавства із захисту довкілля.
7. У складі пропозиції Учасник повинен надати Сертифікати якості виробника або сертифікати відповідності згідно вимог чинного законодавства України на запропонований товар, або інший документ, що підтверджує якість.
8. Товар повинен відповідати вимогам чинних ДСТУ.

п\п

Найменування предмета закупівлі К-сть Технічні вимоги до предмета закупівлі
1 2 3 4
1. Плитка керамічна Cersanit Фалкон вайт 42×42 (підлога) 67

м. кв.

Колекція: Falcon Cersanit.

Форма: квадратна.

Формат: 42 x 42 см.

Область застосування: для внутрішніх робіт.

Малюнок: під камінь.

Тип поверхні: матова.

Ширина: 420 мм.

Довжина: 420 мм.

Товщина плитки: 7 мм.

Клас зносостійкості PEI: 4.

Матеріал: керамограніт.

Колір: світло-сірий.

Відтінок: світлий.

2. Плитка керамічна Cersanit Клоді лайт грей 30×60 (стіна) 210

м. кв.

Колекція: Clody Cersanit.

Форма: прямокутна.

Формат: 30×60 см.

Базовий колір: сірий.

Сфера застосування: для внутрішніх робіт.

Малюнок: під камінь.

Тип поверхні: матова.

Відтінок: сірий.

Матеріал: керамограніт.

Товщина плитки: 9 мм.

Ширина: 300 мм.

Довжина: 600 мм.

3. Цемент Марка – М 500 750

кг.

Назва: ЦементМарка – М 500;

Характеристики:

Рік виготовлення товару – 2023.

Товар повинен відповідати характеристикам, зазначеним у специфікації, бути новим.

Гарантійний строк – протягом не менше ніж 60 діб з моменту поставки товару.

Фасування: 25 кг. – 30 мішків.

Відповідає вимогам відповідних діючих нормативних документів (ДСТУ Б В.2.7. – 46:2010 ПЦ ІІ/А Ш-500Р-Н).

* ЯкщоУчасник пропонує еквівалент, то Учасник гарантує його відповідність якісним характеристикам вказаного Замовником предмету закупівлі, у тому числі щодо призначення, виробничих, споживчих характеристик, Учасник погоджується з тим, що у разі виявлення Замовником не відповідності заявленого ним еквіваленту предмету закупівлі, Замовник відхиляє пропозицію цього Учасника.

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «код ДК 021:2015 – 44110000-4 Конструкційні матеріали (Плитка керамічна, цемент)» сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
131 353,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні за технічними характеристиками товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «код ДК 021:2015 – 44110000-4 Конструкційні матеріали (Плитка керамічна, цемент)», доступно за відповідним посиланням: UA-2023-11-15-016607-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *