Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «код ДК 021:2015: 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи (Буряк сезонний, буряк тепличний, морква, цибуля, капуста рання, капуста пізня, перець солодкий тепличний, перець солодкий сезонний, огірок тепличний, огірок сезонний, помідора теплична, помідора сезонна, кабачки, часник, квасоля, яблука, лимони, апельсини, банани)».
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Найменування товару Одиниця виміру Кількість Технічні, якісні характеристики товару
Буряк сезонний кг 3930 Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Розмір коренеплоду з найбільшим поперечним діаметром не менше 7 см., першого сорту. Без ГМО.
Буряк тепличний кг 525 Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Розмір коренеплоду з найбільшим поперечним діаметром не менше 7 см., першого сорту. Без ГМО.
Морква кг 5650 Овочі повинні бути цілими, чистими, здоровими, сухими, непророслими, незів’ялими, Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, з довжиною бадилля не більше 2 см або без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром не менше 3,0 см., довжиною не менше 7,0 см., першого сорту. Без ГМО.
Цибуля кг 5030 Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень. Розмір цибулини за поперечним діаметром не менше 4,0 см., першого сорту. Без ГМО.
Капуста рання кг 2650 Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Довжина качана над головкою не більше 3,0 см. Маса зачищеної головки не менше 0,3 кг, першого сорту. Без ГМО.
Капуста пізня кг 8170 Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Довжина качана над головкою не більше 3,0 см. Маса зачищеної головки не менше 0,3 кг, першого сорту. Без ГМО.
Перець солодкий тепличний кг 216 Плоди свіжі, чисті, цілі, здорові, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою, солодкі з легкою гостротою.

Розмір плодів, не менше, для:

– сортів подовженої форми (довжина без плодоніжки) – 6,0 см;

– сортів округлої форми (найбільший поперечний діаметр) – 4,0 см.

Без ГМО.

Перець солодкий сезонний кг 474 Плоди свіжі, чисті, цілі, здорові, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою, солодкі з легкою гостротою.

Розмір плодів, не менше, для:

– сортів подовженої форми (довжина без плодоніжки) – 6,0 см;

– сортів округлої форми (найбільший поперечний діаметр) – 4,0 см.

Без ГМО.

Огірок тепличний кг 200 Плоди свіжі, цілі, здорові, чисті, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою, одного ботанічного і товарного сорту в партії поставки, однакові за формою, розміром і забарвленням в партії поставки.

Допускаються злегка вигнуті плоди для довгоплідних і середньоплідних огірків (вгнутість не більше ніж 0,2). Розмір плодів за поперечним діаметром не більше 5,5 см. М’якоть плоду щільна, з недорозвиненим водянистим насінням. Без ГМО.

Огірок сезонний кг 1465 Плоди свіжі, цілі, здорові, чисті, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою, одного ботанічного і товарного сорту в партії поставки, однакові за формою, розміром і забарвленням в партії поставки.

Допускаються злегка вигнуті плоди для довгоплідних і середньоплідних огірків (вгнутість не більше ніж 0,2). Розмір плодів за поперечним діаметром не більше 5,5 см. М’якоть плоду щільна, з недорозвиненим водянистим насінням. Без ГМО.

Помідора теплична кг 250 Овочі повинні бути цілими, чистими, здоровими, сухими, незів’ялими, не тріснуті, не пошкоджені. Розмір плодів за найбільшим поперечним діаметром не менше 5,0 см, зрілість – рожева або червона. Без ГМО.
Помідора сезонна кг 1236 Овочі повинні бути цілими, чистими, здоровими, сухими, незів’ялими, не тріснуті, не пошкоджені. Розмір плодів за найбільшим поперечним діаметром не менше 4,0 см, зрілість – рожева або червона. Без ГМО.
Кабачки кг 422 Зовнішній вигляд – свіжі, незів’ялі, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, чистими без плям, здорові, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, з типовою для ботанічного сорту формою та забарвленням, без тріщин, без механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Смак та запах – властивий даному ботанічному сорту. Не допускаються плоди із гниллю та сторонніми запахами. Без ГМО.
Часник кг 110 Цибулини визрілі, тверді, щільні, здорові, чисті, цілі, непророслі, за формою і забарвленням типові для ботанічного сорту, з сухими покритими лусками, з обрізаною стрілкою. Розмір цибулини за поперечним діаметром не менше 3,0 см. Без ГМО.
Квасоля кг 953 Квасоля повинна бути у здоровому стані, не зіпріла, без пошкоджень шкідниками. Повинна мати нормальний запах, властивий здоровому зерну (без затхлого, пліснявого, стороннього запаху). Колір, властивий здоровому зерну відповідного типу. Без ГМО.
Яблука кг 4630 Яблука повинні бути свіжі, без ознак гнилі, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів, зрілі, середніх-великих розмірів. Без ГМО.
Лимон кг 495 Плоди лимонів повинні бути свіжі, чисті, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів, без ознак гнилі, І і ІІ категорії. Без ГМО.
Апельсин кг 4100 Апельсини повинні бути свіжі, помаранчевого кольору, зрілі, без ознак гнилі, солодкі, сорт вищий, соковиті, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів. Без ГМО.
Банани кг 3895 Банани повинні бути свіжі, без ознак гнилі, десертні стиглі, клас екстра або 1-й, повинні бути жовтого кольору, без механічних пошкоджень, без сторонніх присмаків та запахів. Без ГМО.

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «код ДК 021:2015: 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи (Буряк сезонний, буряк тепличний, морква, цибуля, капуста рання, капуста пізня, перець солодкий тепличний, перець солодкий сезонний, огірок тепличний, огірок сезонний, помідора теплична, помідора сезонна, кабачки, часник, квасоля, яблука, лимони, апельсини, банани)» сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
1 305 743,40 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «код ДК 021:2015: 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи (Буряк сезонний, буряк тепличний, морква, цибуля, капуста рання, капуста пізня, перець солодкий тепличний, перець солодкий сезонний, огірок тепличний, огірок сезонний, помідора теплична, помідора сезонна, кабачки, часник, квасоля, яблука, лимони, апельсини, банани)», доступно за відповідним посиланням: UA-2023-12-21-018014-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *