Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «код ДК 021:2015: 15420000-8 – Рафіновані олії та жири (Олія соняшникова рафінована)».
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

п/п

Найменування предмета закупівлі Од. виміру К-ть
1. Олія соняшникова рафінована

Олія соняшникова рафінована дезодорована, рідка, прозора, світло жовтого кольору, смак та запах повинен бути притаманний олії соняшниковій без стороннього запаху, присмаку та гіркоти. Пластикові пляшки повинні бути герметично закупорені ковпачками з полімерних матеріалів, без пошкоджень упаковки. На упаковці маркування: назва продукту, адреса виробника, дата виготовлення, склад, термін придатності. Товар повинен відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ. Необхідне фасування олії соняшникової рафінованої, що може постачатися до закладів: 1л., 3л., 5л. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова.

л. 2917

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «код ДК 021:2015: 15420000-8 – Рафіновані олії та жири (Олія соняшникова рафінована)» сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
151 684,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «код ДК 021:2015: 15420000-8 – Рафіновані олії та жири (Олія соняшникова рафінована)», доступно за відповідним посиланням: UA-2023-12-27-011942-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *