Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «Цукор білий», (код ДК 021:2015: 15830000-5 – Цукор і супутня продукція).
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Цукор білий.
Колір: білий (очищений).
Сировина: цукровий буряк.
Вид цукру відповідно до сфери застосування: харчове.
Вологість: менше 0,1%.
Форма випуску: цукровий пісок (розсипний).
Цукор сірого кольору не допускається, не вогкий, не липкий на дотик.
Маркування на пакуванні допускається лише фарбою, вільною від токсинів.
Оцінка якості – ДСТУ 4623:2023, на підтвердження відповідності критеріям безпеки.

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «Цукор білий», (код ДК 021:2015: 15830000-5 – Цукор і супутня продукція) сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
113 850,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «Цукор білий», (код ДК 021:2015: 15830000-5 – Цукор і супутня продукція), доступно за відповідним посиланням: UA-2024-01-17-000401-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *