Управління освіти, молоді та спорту

Сучасній школі – сучасний учитель: День Центру ПРПП у Стріховецькій гімназії

Сучасній школі потрібен учитель, який постійно, послідовно й безперервно вдосконалює зміст і засоби своєї професійної діяльності, готовий до роботи за новими державними освітніми стандартами – провідна ідея традиційного Дня Центру професійного розвитку педагогічних працівників у закладі освіти. 12 жовтня платформою для обміну думками та стратегіями нових можливостей та перспектив впровадження Професійного стандарту, практичними й теоретичними освітянськими ідеями у рамках співпраці Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської ТГ стала Стріховецька гімназія.
Розвитку творчого потенціалу педагогів, вдосконаленню їх професійних компетентностей сприяла командна робота, партнерська взаємодія, відкритість педагогів до інновацій, удосконалення знань щодо професійних ролей вчителя НУШ, мотивація педагогічних працівників у їх подальшому професійному зростанні, методичні активності від консультантів Центру професійного розвитку педагогічних працівників: «Методичні пазли», «Сходинки професійного зростання», цікаві афірмації.
Додатком до зустрічі стала тека з корисними наочними матеріалами, які поповнять методичну скарбничку гімназії та Щоденники професійного розвитку для кожного педагога закладу освіти.
Об’єднала усіх спільна мета – навчати і навчатись, удосконалюватись, розвивати ключові та фахові компетентності. Адже, навіть у складних умовах війни, в яких перебуває наша країна, найкраща інвестиція в освіту — це інвестиція у вчителя, в покращення його професійних компетентностей, у підвищення його кваліфікації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *