Управління освіти, молоді та спорту

«День у музеї»

Ось і стартувала Січнева платформа освітніх ідей, створена Центром професійного розвитку для об’єднання педагогів громади цікавими ідеями та обміну кращим досвідом! Завдяки постійній співпраці з Дунаєвецьким історико-краєзнавчим музеєм 04 січня молоді педагоги громади мали можливість весело та з користю провести «День у музеї». З допомогою директорки музею Альони Грідіної ми поринули у атмосферу цікавих квест локацій з незвичайними перешкодами. Долаючи їх, зігрівалися теплом дружнього спілкування та виходили на новий рівень кмітливості й фантазії.
Атмосфери святкового настрою додав майстер-клас з малюнку різними техніками Ольги Ярової, викладачки Дунаєвецької дитячої школи мистецтв. Арт-простір музею наповнився ароматами кави, чаю та шоколаду, а творчі роботи учасників заходу, хоч і виконані в різних техніках, але всі були об’єднані однією метою – показати творчий потенціал кожного, перевтілитися і наповнити власний світ новими фарбами та емоціями.
Цей захід був чудовою нагодою для педагогів ближче познайомитися з історією та культурою свого краю, а також обмінятися досвідом з колегами.
Центр професійного розвитку висловлює щиру подяку Дунаєвецькому історико-краєзнавчому музею за співпрацю та організацію цікавого та пізнавального заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *