Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «Фруктові та овочеві соки (код за ДК 021:2015: 15320000-7) — Фруктові соки».
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Сік фруктовий, фруктово-ягідний в асортименті з одного виду плодів і ягід або їх суміші, пастеризований, придатний для дитячого харчування, виготовлений з високоякісної плодово-ягідної сировини, стиглих, свіжих або збережених свіжими шляхом охолодження або іншими способами фруктів. Освітлений та/або з м’якоттю. Органолептичні показники (зовнішній вигляд і консистенція, смак і аромат, колір) повинні відповідати вимогам діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, іншим нормативним документам. Упаковка (тара) – пакети з комбінованих матеріалів на основі паперу або картону, поліетиленової плівки і алюмінієвої фольги, чи на основі алюмінієвої фольги і полімерної плівки місткістю не більше ніж 2,0 л (дм3). Пакет повинен бути надійно закритий, без ушкоджень. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, позначка «Без ГМО», без барвників та консервантів, дані про виробника.
2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «Фруктові та овочеві соки (код за ДК 021:2015: 15320000-7) — Фруктові соки» сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
389 906,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні за технічними характеристиками товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «Фруктові та овочеві соки (код за ДК 021:2015: 15320000-7) — Фруктові соки», доступно за відповідним посиланням: UA-2022-12-22-011717-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *